måndag 12 december 2011

Köpa vs göra själv


Om vi hade mer plats och mer pengar hade jag lätt köpt denna ursnygga lammgunga från Teddykompaniet 1095:-

Den underbara klassiska lammgungan i vitt finns hos babyproffsen i Västerås, går även att få i grå.

Jag ska hålla utkik efter en gunghäst eller gungfår på loppis eller blocket till framtiden, som man kan lackera vit och sen fixa själva sitsen i fårull. Detta är något jag gått och tänkt på i mitt huvud, så när jag hittade lammgungan så påminde den lite om min idé. Fast min idé är MYCKET billigare och personligare än den på bilden.

När jag började googla på "gunghäst vit" så hittade jag bilder på ommålade gunghästar. Precis så hade jag tänk mig. Nu fick jag en massa inspiration på hur jag vill ha min gunghäst. "Min" och "min"? Den jag ska göra...

4 kommentarer:

  1. Tack! :) Det är min syster som knäppt bilden och Elin som gjort Designen. :) Men nu är det tajm för en ny header. :) Varga är ju över 1 år nu och skulle vara roligt med en lite nyare bild. :)

    SvaraRadera
  2. den är jättefin! =)) Har en sådan själv här hemma =))

    SvaraRadera
  3. oj herregud vad det måste kosta att bli föräldrar om man ska köpa allt själv :O 1095 kr ! de säger att det kostar att ha hund :P

    SvaraRadera
  4. Finns på blocket för 500 kr såg jag. Man kan alltid försöka leta på blocket eller sacound hand, då man kan spra många hundralappar=) Om man inte har något emot begagnat det vill säga.

    SvaraRadera